Radio Sunshine er blevet lanceret

modified-logoDet sker ind imellem at Modified Solutions får en eller flere skøre ideer, og denne har ikke været uden undtagelse.

Vi har blandt andet besluttet at lancere en eller flere net radio stationer, som ikke er overfyldte med reklamer og kedelig snak. Hvorfor vil nogen måske spørge? Jamen har i nogensinde prøvet at sidde på et kontor og skulle koncentrere jer om en opgave?

Adskillige gange i løbet af dagen bliver man forstyrret af enten reklamer, diskussioner, studieværter der bare lyder a helveg til eller sportsindslag… Eller Nyheder for såvidt….

Os der sidder på et kontor FORETRÆKKER altså at læse vores nyheder online, vi er IT nørder eller et eller andet andet – og bruger Internettet til det det er beregnet til – også blandt andet at lytte til radio stationer online.

intelligentDette er grunden til at Radio Sunshine er kommet til verden – efter 32 navne forslag fik vi begrænset favorit navnet til Radio Cool Tunes og Radio Sunshine. Efter hele firmaet stemte om det rigtige navn, endte det med at det blev Radio Sunshine.

Om det er et klogt valg at lancere en radio station i Danmark i konkurrence med hundrede vis af andre radio stationer, lader vi stå til det uvisse – dog finder vi nok ud af det med tiden..

Eventuelle lyttere bedes dog bemærke at indtil den 1. marts 2014 er RADIO stream i test mode – hvor vi indimellem ikke kan garantere helt for stabiliteten af musikken – det er jo blandt andet måden man lærer på…

Håber du vil prøve at lytte til musikken – gerne idag frem for i morgen, og hvis du kan lide musikken – så tip en ven eller ti – for at påpege at du rent faktisk godt kan lide skidtet 🙂

Gør vi det rette? Skriv gerne en kommentar her nedenfor!

 

2 Replies to “Radio Sunshine er blevet lanceret”

  1. ville høre om det er de samme som havde sunshine radio i gamle dage da det er lidt af samme musik rigtigt godt god dag vh ole

    1. Hejsa

      Nej vi er slet ikke klar over der fandtes noget tidligere der hed Radio Sunshine?

      Vi er rigtig glade for du kan lide musikken 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *